Friday, May 18, 2012

Download filme video: Ice Cube va regiza un film produs de Disney

Ice Cube şi Disney? Chiar dacă sună puţin probabil, rapper-ul american a dezvoltat un proiect cinematografic de care mai multe studiouri s-au arătat interesate, el ajungând în cele din urmă în posesia celor de la Disney, relatează Collider.

Aflat încă în lucru, Chrome and Paint este o dramă inspirată direct din ceea ce s-ar putea numi cultura maşinilor modificate la comandă din partea central-sudică a oraşului Los Angeles. Ice Cube va semna povestea filmului, pentru care va fi, de asemenea, producător, regizor şi actor principal. Eva Vives (Raising Victor Vargas) îl va secunda pe partea de scenariu al peliculei, descrisă ca „un film cu multe scene explicite, violente, potrivit pentru un rating R (nerecomandat celor sub 17 ani)”, cu numeroase urmăriri şi împușcături.

Potrivit Deadline, şi cei de la Universal au curtat acest proiect, însă au renunţat la el deoarece mai au în plan un film cu subiect asemănător. Cum era de aşteptat, se pare că producătorii Disney nu au fost de acord cu scenele dure din film şi au sugerat inițiatorului proiectului să coboare ştacheta pentru ca acesta să fie potrivit şi celor până în 13 ani. Vives rescrie acum scenariul, astfel încât filmările să poată începe în vară.

Cunoscut în industria cinematografică mai mult ca actor (Office Space, Next Friday), Ice Cube a debutat în regie cu în The Players Club (1998), el fiind şi cel care a stat la cârmele lui Straight Outta L.A., parte a seriei de documentare 30 for 30, a ESPN Films, care s-a bazat pe legătura dintre gangsta rap şi găştile de motociclişti din Los Angeles. Anul acesta a terminat filmările la Rampart, o dramă poliţistă, iar următorul rol va fi în remak-ul lui 21 Jump Street.



No comments:

Post a Comment